Pini Kay briketten
search
  • Pini Kay briketten

Pini Kay briketten

€ 8,00

10kg kurkdroge briketten van geperst eiken en beuken.

12 briketten per pak

Aantal

Het voordeel van Pini Kay briketten
Wil je genieten van prachtige vlammen in je kachel? Kies dan voor de kurkdroge geperste briketten van Middelwaard Haardhout!
De Pini Kay briketten zijn geperst uit zaagsel van hoogwaardig eiken- en beukenhout. In vergelijking met regulier haardhout geven deze briketten meer warmte af. In het midden van elke briket zit een gat dat doorloopt van voor tot achter. Hierdoor vindt het zuurstof gemakkelijk een weg en zullen de vlammen veel mooier branden dan je gewend bent bij regulier haardhout.

Weinig asresten, veel vuur
De minimale bestelhoeveelheid is 10 pakken. Elk pak bevat maar liefst 12 briketten. Nog een voordeel is dat deze briketten weinig asresten achterlaten en dat ze eenvoudig te stapelen zijn. Omdat ze geperst zijn uit fijn en droog zaagsel, bevatten de briketten weinig vocht. Dit resulteert in een serieus heet vuur in je kachel. De briketten hebben een lengte van 23 cm en een diameter van 5 cm. Ben je gewend om het bekende haardhout te stoken? Neem dan gerust eens de proef op de som en combineer het stoken eens met de Pini Kay briketten van Middelwaard Haardhout.